Válasszon gyártót

Szállítás

1. Szállítási költségek

 

Utánvételes házhozszállítás Magyarország egész területén DPD express courier futárszolgálattal!

 

A szállítási költségeket a lenti táblázat tartalmazza, amely megrendelése proforma/előlegszámláján külön fel lesz tüntetve. Ingyenes szállítás esetén a proforma/előlegszámla csupán a megrendelt termékeket fogja tartalmazni.

 

Célország

1kg súlyig

2kg súlyig

5kg súlyig

10kg súlyig

15kg súlyig

20kg súlyig

20kg több mint

Bulgária

 4.9 eur

 5.5 eur

 6.5 eur

 7.9 eur

 9.9 eur

 11.9 eur

 0.5 eur

Magyarország

 4.9 eur

 5.5 eur

 6.5 eur

 7.9 eur

 9.9 eur

 11.9 eur

 0.5 eur

Görögország

 5.9 eur

 6.5 eur

 7.9 eur

 10.9 eur

 15.9 eur

 19.9 eur

 0.6 eur

Lenygelország

 6.9 eur

 7.9 eur

 8.9 eur

 9.9 eur

 11.9 eur

 12.9 eur

 1.2 eur

* A 99 EUR feletti rendelésekre, amelyek súlya 5 kg alatti, ingyenes DPD express házhozszálltást biztosítunk Magyarország és Bulgária területén!

 

Megjegyzés:

  • szállítási partnereink feltételei szerint nem áll módunkban 2 méternél hosszabb csomagot kiszállíttatni, legyen szó horgászbotról, merítőhálóról, stb. Egy ekkora méretű csomag szállítási díját méret és nem súly alapján kalkulálják, így egy 2 méter hosszú bottag 10 kg-os csomagként kerül felszámításra. Megértését köszönjük.
  • a 31,5 kg súlyt meghaladó csomagok két vagy több csomagként kerülnek feladásra, a szállítási költség pedig ennek megfelelően kerül felszámításra. Példaképpen, egy 40 kg-os csomagot két különálló rendelésként veszük figyelembe: egyik csomag a 31,5 kg súlyig, a másik a 10 kg-os súlyig ársáv alapján kerül felszámításra.

 

 

2. Kiszállítási idő


PayPal, bankkártyás vagy utánvételes fizetés esetén megrendelését a lehető leghamarabb elküldjük. Banki átutalás esetén a számla értékének beérkezését követően adjuk át csomagját a futárszolgálatnak. A feladást követően egy emailt küldünk Önnek, amelyben megrendelésének összes adata és a nyomonkövetés száma szerepel.
Európán belüli rendeléseknél a kézbesítés általában 5-7 napot vesz igénybe. Legtöbb esetben azonban ennél rövidebb idő alatt várható a házhozszállítás. A Big Fish partnerei a DPD és UPS.

 

3. Megrendelés módosítása

 

Megrendelését minden esetben egy visszaigazoló emaillel erősítjük meg, amelyet a rendelés elküldése utáni néhány percen belül meg kell kapnia. Ha meggondlta magát és módosítani szeretne a rendelésén, szeretne törlni egy terméket, ennek mennyiségén változtatni vagy éppen egy új terméket hozzáadni, kérjük a contact@bigfish.ro címre küldött emaillel jelezze szándékát.
Megjegyzés: kérjük a rendelés leadását követően mielőbb jelezze ha változtatni szeretne és az email tárgy részébe mindenképp írja bele a megrendelése azonosítóját!


4. Visszaküldés és csere

 

A termék visszaküldésére a kézbesítéstől számított 7 napig van lehetőség, szándékát ez idő alatt előzetesen jelezze a a contact@bigfish.ro címre küldött emaillel. Ezt követően küldheti csak vissza a megrendelt terméket.
Megjegyzés: kizárólag sértetlen, eredeti csomagolásába visszahelyezett termékeket van módunkban kicserélni, amelyeken a címkék, márkajegyek, stb. hiánytalan megtalálhatóak. Visszaküldés esetén a szállítási költség a vevőt terheli, ezért ezt kérjük előre rendezze a futárszolgálattal. Ellenkező esetben ez megnöveli a webáruház visszaküldési költségét, amelyet a visszaküldött termék terhére kell elszámolnunk.

 

5. Pénzvisszatérítés / Készlethiányos termékek


Webáruházunk készletinformációja valós és naprakész állapotot mutat. Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megrendelt mennyiség nagyobb mint üzletünk valós készlete vagy éppen egy másik vevő Ön előtt rendelt az adott termékből. Megrendeléseinket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel, ezért előfordulhat, hogy a megrendelt termékek közül néhányat nem tudunk postázni.
Ha megrendelését már kifizette PayPal-lal, a különbözetet azonnal visszautaljuk. A visszautalás illetékét/kezelési költségét a Big Fish fizeti. A többi fizetési mód esetén egy módosított rendelést küldünk Önnek, amelyet előzetes egyeztetés után fogunk feldolgozni és postázni.


6. Vámköltségek

 

Ha az Európai Únión kívül rendel, kérjük vegye figyelembe, hogy a termékek ára illetve a feltüntetett szállítási díjak nem tartalmazzák a vámköltséget és az egyéb illetékeket. Ezen költségek a vevőt terhelik. Kérjük keresse fel országa vámhivatalát a többletköltségek meghatározása érdekében.